Tinedekleine.nl door Website4weinig.nl

Berichten

Schrijf een bericht
Fam. Schievink
2015-01-29, 11:17
Nadat je het afscheid van onze Mem had verzorgd met een prachtige toespraak die haar beschreef zoals ze was en haar de eer aandeed die ze verdiende, zei onze Heit toen hij ongeneselijk ziek bleek te zijn meteen dat jij zijn dienst moest verzorgen. Een toespraak met warme, liefdevolle en troostende woorden. Tine, enorm bedankt.
Fokje en Eelco
2015-01-28, 20:23
Hallo Tine,
Het blijft altijd moeilijk afscheid te moeten nemen van een dierbare. De manier waarop jij ons hebt geholpen in de aanloop naar de crematie van onze (schoon)moeder en tijdens de herdenkingsdienst zelf zal ons altijd bijblijven. Op zeer korte termijn heb je kans gezien uit een gesprek van nauwelijks twee uur een treffend beeld te schetsen van een voor jou onbekend persoon. Het levensverhaal dat je van onze (schoon)moeder vertelde was voor allen die aanwezig waren zo beeldend, dat ze werkelijk een helder beeld van haar hadden. Precies zoals ze was. Echt met woorden zichtbaar gemaakt, fantastisch. 
Heel veel dank daarvoor.
Fam. Bauer - Modderman, Burgum.
Fam Jongstra
2014-09-24, 19:33
Hallo Tine,

Op 4 september is onze man, pappe ,pake en ald pake overleden. Via een artikel in de krant kwamen we jou tegen, je leek op de foto een leuke vrouw en uiteindelijk was jij ook degene die de afscheidstoespraak gedaan heeft.
Geen poespas , gewoon zoals pappe was.
Dat is  je kracht: kijken, vragen, luisteren en verbinden tot een mooie toespraak. 

Bedankt namens ons allemaal. 
Fam Jongstra

Bedankt dat je in mij geloofde . Je had gelijk: I did it.
Groeten Ieteke.
Geartsje de Vries
2014-06-03, 18:36
Tine.... we hebben een "mooi" afscheid gehad van heit. 
Tige tank derfoar !

Groetnis famylje de Vries  Drachten
Carla Pelsma
2014-04-16, 18:19
Viav via zijn we aan het adres van Tine gekomen. Ons schoonzusje was veel te jong, na een slopende ziekte, overleden. 
Tijdens het gesprek was er gelijk een klik. Het voeldde goed. Er was een warme belangstelling voor mijn schoonzus, zwager en kinderen. Het levensverhaal hebben we aan Tine verteld. Een verhaal met veel ups en downs. Tijdens de uitvaart heeft Tine dit prima en met respect verwoord. Met een lach en een traan. En helemaal zoals onze schoonzus was. Heel herkenbaar. Door Tine haar verhaal kunnen we allemaal terug zien op een waardig afscheid. Tine, nogmaals BEDANKT! 
fam. Oppedijk
2014-03-26, 16:51
Tine, Na het overlijden van heit, kwamen we met je in contact, we kenden je niet. Je stond bij ons op de stoep en de klik was er vrijwel meteen.

Het levensverhaal wat je voor ons maakte, was goed, zo was hij. Dat je het kon maken, vonden we al knap, we hadden zoveel informatie, maak daar maar eens wat van. We hebben het allemaal als bijzonder ervaren. Ook anderen die op de crematie aanwezig waren.
Namens ons allen, Bedankt !!
Annamarit
2014-03-17, 10:49
Tine,
Na het overlijden van onze lieve Mem, wat niet geheel onverwachts kwam maar toch te vroeg, heb jij zeer mooi ons Mem haar "leven" beschreven. De ups and downs, mooie momenten, minder mooie momenten, zoals het was! Wij hebben dit zeer gewaardeerd en zijn je zeer dankbaar dat je het zo mooi en warm hebt gedaan. 
Wij kijken allemaal met een goed gevoel terug op de uitvaart en zijn van mening dat ook Mem het mooi had gevonden. Met een lach en een traan....
Tine nogmaals dank en een tút van de hele familie! 
Wimke Sietzema-van Dijk
2014-02-10, 17:51
Beste Tine,
In januari van dit jaar is onze heit overleden. Iets wat we aan hebben zien komen, maar het verlies is er nog wel... We hebben Tine gevraagd de afscheidsdienst te begeleiden. Iets wat zij fantastisch heeft gedaan. Na een gedegen voorbereiding; een uitgebreid voorgesprek met onze familie, heeft Tine een heel treffend verhaal van onze heit weten te maken. Absoluut geen triest verhaal, maar een afwisselend geheel van serieuze woorden met zo nu en dan opmerkingen die van humor getuigen. Een verhaal dat een ieder wist te waarderen en wordt verteld zoals het was. Tine komt over als een warme vrouw, met veel empathie. Als ze bij de voorbereiding even twijfelde, zocht ze direct contact om het verhaal kloppend te maken. Tine, wij hebben de afscheidsdienst als bijzonder warm, liefdevol en betrokken ervaren. Ook kregen wij dit van onze gasten te horen. Tine, dit is mede een groot compliment voor jou. Bedankt voor jouw grote betrokkenheid en inzet. Heel hartelijk dank hiervoor. Een warme groet van de familie Van Dijk
Trienke
2014-01-25, 10:40
Tine,
Afgelopen maandag kwam je bij ons langs na het overlijden van mem. Toen je weg was zeiden we tegen elkaar wat een lieve, warme vrouw. De dienst was liefdevol, warm en respectvol. Prachtig zoals je over mem vertelde, precies zoals het was. Wat krijgen we een hoop reacties, zo goed heb je mem verwoord. Je betrokkenheid bij ons, even vragen hoe het gaat, gaat het al wat beter met heit..... Tine je steun voor ons, je betrokkenheid, je luisterend oor, er zijn geen woorden voor.
Heel hartelijk bedankt.
Groetjes en een dikke tut van ons allemaal
Geesje Minkes
2014-01-06, 17:53
Tine is 3 keer in onze familie aanwezig geweest en elke keer wist ze van onze verhalen over onze geliefde een zeer mooi en pakkend levensverhaal te maken. Ze is zeer betrokken en gaf ons de ruimte om onze verhalen te vertellen. Er komt natuurlijk veel los op dat moment maar ondanks dat wist ze er een mooi en liefdevol levensverhaal van te maken. 
Bedankt Tine, we kijken terug op een mooie liefdevolle dienst.
Geesje ,Jeremy en Naomi 
Grietje Wouda Pijl Guest
2014-01-05, 12:30
Tine de Kleine .
BEDANKT !
Je hebt er een mooie dienst van gemaakt.
om te beginnen met het aansteken van de 4 kaarsen,
door onze 4 kleinkinderen ,die hadden nu een gevoel dat ze ook wat voor pake deden  .daarna Jeen zijn levensverhaal ,je bracht het met warmte , liefde en respect , humor was er ook,om in de stijl van Jeen te blijven.en aan het eind van de dienst ,de kaarsen weer te doven door onze kleinkinderen.
wij de naasten kijken er met een goed gevoel op terug.en heel veel anderen ook,bedankt.         .succes met dit werk ,lieve groet .
Grietje,Aaltje,Antje,Nynke ,Wytze,Femke ,Aniek. ,Alle. 
Gjilke de Rooi van Gosliga
2013-12-22, 21:18
Tine heeft in haar toespraak de juiste woorden weten te vinden voor het levensverhaal van onze vader. We hadden vanaf het moment dat Tine bij ons thuis kwam meteen een goed gevoel over haar. Ze straalde een enorme rust uit en vooral ook een luisterend oor. Alle informatie die wij haar hebben gegeven heeft ze tot een mooie toespraak weten te maken. Er ontbrak helemaal niets, het was onze vader tot in de pen beschreven, met een woord van liefde maar ook humor. Wij willen Tine bedanken voor haar inzet van het begin tot het eind heeft ze ons bijgestaan met raad en daad. Dankjewel Tine!!
aukje steffens
2013-12-21, 18:50
Na het overlijden van mijn man en vader van onze kinderen kwamen wij in contact met Tine, het voelde gelijk goed. Samen met de kinderen hebben we zijn leven verteld en wat hij voor ons betekende. Dit heeft Tine in een levensverhaal op papier gezet. Ze was zeer betrokken en liet ons bepalen hoe we het wilden en gaf goede tips. Tijdens de plechtigheid heeft ze de toespraak met veel warmte verteld. 
Geertje Wierda
2013-12-20, 13:31
Na het overlijden van een naast familielid kwamen we in contact met Tine. Onze herinneringen aan de overledene hebben we met haar gedeeld. De hele familie was diep onder de indruk van het zo treffende levensverhaal dat op basis van deze sessie door Tine op papier werd gezet. Ze wist onze input ontzettend knap te vertalen naar een mooi afgerond verhaal. En dat ondanks de tijdsdruk. Op zeer betrokken en professionele wijze heeft ze haar toespraak tijdens de afscheidsdienst vorm gegeven. Ik hoop dat het nog heel lang duurt maar mocht zich weer een dergelijke situatie voordoen binnen onze familie dan weten wij gelukkig bij wie we terecht kunnen.